pabrik kita dumunung ing Nanhai Dist, Foshan City, kang paling gedhe basa produksi aluminium in China. Panjenenganipun ditetepake ing 2003, begain karo pabrik cilik nganti saiki kita kudu 300 bangsa bisa kene lan 20 buruh R & D.

newsletter

Warta paling anyar lan nawakake ...

Tindakake kita

PANALITEN SAIKI