30W Architectural Commercial Dali Dimmable Recessed COB Adjustable Led Spotlights Ceiling

Katrangan Singkat:

Jeneng Merek: VOC

Nomer Model: 805C

Lamaran: Padunungan

Sumber Cahya: LED

IP Rating: IP20, IP20

Detail Produk

Tag Produk

 

Highlight COB Chip Brighter
brightness, brighter and more durable than ordinary chips, more comfortable lighting
Aluminum Alloy Lamp Body
Rugged, not easy to rust, efficient heat dissipation

Rotary 75°and Retractable 360° Lamp Head

Multi-angle adjustment to meet different needs
Item Number
Kekuwatan
Diameter
Cut Hole
Lumen
SHOUT
Input voltage
Jaminan
Unit Price
805A
10W
90mm
75mm
100
80
220-240V
2taun
3.5usd/pc
805B
20W
110mm
95mm
100
80
220-240V
2taun
4.5usd/pc
805C
30W
135mm
120mm
100
80
220-240V
2taun
6.6usd/pc
805D
35W
165mm
145mm
100
80
220-240V
2taun
7.8usd/pc

Different light control angles to meet multiple irradiation areas

APLIKASI

 

FAQ

Q:Pabrikmu nang endi?
A:Pabrik kita dununge ing Zona Industri Xiya, Songgang Town, Nanhai Dist., Foshan, China. Pabrik kita wis rampung 20 taun pengalaman ngasilake cahya Led lan hardware aluminium, welcome komunikasi Video utawa teka kanggo ngunjungi kita!

Q:Apa sampeyan bisa nyedhiyani sawetara conto?
A:Apa padha bebas? Nggih, kita nyedhiyakake conto gratis, sampeyan mung kudu mbayar ragad pangiriman.

Q:Apa OK kanggo nyithak logo kanthi entheng?
A:Nggih. But there is MOQ 1000pcs if make customer’s logo.

Q:Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk kasebut?
A:Nggih, kita nawakake babar pisan 2-3 taun kanggo produk.

Q:Suwene barang dikirim sawise nggawe pesen?
A:Biasane butuh udakara 15-20 dina gumantung saka jumlahe, jinis produk, lan panjaluk khusus sampeyan

Q:Apa jinis sing ditampa pabrik sampeyan?
A:Kita nampa T / T, LC nalika ndeleng, Paypal lan Western Union. T / T 30% as deposit and balance should be paid before shipment.

Kirim pesen sampeyan menyang kita:

PANALITEN SAIKI

newsletter

Warta paling anyar lan nawakake ...

Tindakake kita

PANALITEN SAIKI