5W 7W 10W 18W Commercial Round and Square Trimless LED Downlight Recessed Lighting Fixtures

Katrangan Singkat:

Jeneng Merek: VOC

Nomer Model: DL-TMS15W

Sumber Cahya: LED

Switch Type: Touch On/Off Switch

Detail Produk

Tag Produk

 

Highlight cob chip
High brightness, uniform light, no stray light

Aluminum Radiator
Efficient heat dissipation, strong and durable
Product Description
Jeneng Merek: VOC
Nomer Model: DL-TMS15W
SHOUT (Metu>): 80
Tegangan Input(V): 220-240V
Flux Lampu Cahaya(lm): 3600
Jaminan(Taun): 2-Taun
Makarya Seumur Hidup(Jam): 20000
Kekuwatan: 12-15W
Sumber Lampu LED: COB chip
Multiple styles
Suhu warna sing beda-beda Ketemu macem-macem kabutuhan

FAQ

Q:Pabrikmu nang endi?
A:Pabrik kita dununge ing Zona Industri Xiya, Songgang Town, Nanhai Dist., Foshan, China. Pabrik kita wis rampung 20 taun pengalaman ngasilake cahya Led lan hardware aluminium, welcome komunikasi Video utawa teka kanggo ngunjungi kita!

Q:Apa sampeyan bisa nyedhiyani sawetara conto?
A:Apa padha bebas? Nggih, kita nyedhiyakake conto gratis, sampeyan mung kudu mbayar ragad pangiriman.

Q:Apa OK kanggo nyithak logo kanthi entheng?
A:Nggih. But there is MOQ 1000pcs if make customer’s logo.

Q:Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk kasebut?
A:Nggih, kita nawakake babar pisan 2-3 taun kanggo produk.

Q:Suwene barang dikirim sawise nggawe pesen?
A:Biasane butuh udakara 15-20 dina gumantung saka jumlahe, jinis produk, lan panjaluk khusus sampeyan

Q:Apa jinis sing ditampa pabrik sampeyan?
A:Kita nampa T / T, LC nalika ndeleng, Paypal lan Western Union. T / T 30% as deposit and balance should be paid before shipment.

Kirim pesen sampeyan menyang kita:

PANALITEN SAIKI

newsletter

Warta paling anyar lan nawakake ...

Tindakake kita

PANALITEN SAIKI