COB Trimless LED Recessed Downlight

Katrangan Singkat:

Sumber Cahya: LED
Flux Lampu Cahaya(lm): 1600
Tegangan Input(V): 220-240
Makarya Seumur Hidup(Jam): 50000
Bahan Awak Lamp: Aluminum

Detail Produk

Tag Produk

Rincian Cepet

Sumber Cahya: LED
Tegangan Input(V): 220-240
Flux Lampu Cahaya(lm): 1600
SHOUT (Metu>): 80
Makarya Seumur Hidup(Jam): 50000
Bahan Awak Lamp: Aluminum
IP Rating: IP33
Sertifikasi: CCC, EC, RoHS
Nomer Model: WB2001R
Papan Asal: China
Jeneng Merek: VOCLIGHTING
Lamaran: HOTEL
Install Style: Downlights
Jaminan(Taun): 3-TAUN
Wattage: 5W/9W/15W/20W
Tegangan: AC220-240V
Beam angle: 15/24/38 degree
SHOUT: Metu>80/Metu>90
Dimmable: Avaliable
Characteristic: Trimless
Finishing: White/ Black
Trade term: Completed lamp/Housing
Shape: Square/ Round

 

Natural Color: SHOUT:90≥Ra
Color Deviation: SHOUT:80=Ra
RA≥90: The higher the value the more realistic the color
Suhu warna sing beda-beda Ketemu macem-macem kabutuhan (4000K&3000K)

LAYANAN KAMI
1. 24RHS online service call 0086-15875705567
2. Layanan RTS (ship within 15 dina)
3. OEM & Layanan ODM (CAD & 3Gambar D kanggo miwiti)
4. SKD & Layanan CKD (light faxtures + les chip + driver dhewe)

Kemasan & Pangiriman
Unit Adol: Barang siji
Ukuran paket siji: 14X14X15 cm
Bobot reged siji: 2.0 kg
Jinis Paket: Carton pack.
Different wattage with different package.

FAQ

Q: Pabrikmu nang endi?
A: Pabrik kita dununge ing Zona Industri Xiya, Songgang Town, Nanhai Dist., Foshan, China. Pabrik kita wis rampung 20 taun pengalaman ngasilake cahya Led lan hardware aluminium, welcome komunikasi Video utawa teka kanggo ngunjungi kita!

Q: Apa sampeyan bisa nyedhiyani sawetara conto?

A: Apa padha bebas? Nggih, kita nyedhiyakake conto gratis, sampeyan mung kudu mbayar ragad pangiriman.

Q: Apa OK kanggo nyithak logo kanthi entheng?
A: Nggih. But there is MOQ 1000pcs if make customer’s logo.

Q: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk kasebut?
A: Nggih, kita nawakake babar pisan 2-3 taun kanggo produk.

Q: Suwene barang dikirim sawise nggawe pesen?
A: Biasane butuh udakara 15-20 dina gumantung saka jumlahe, jinis produk, lan panjaluk khusus sampeyan

Q: Apa jinis sing ditampa pabrik sampeyan?
A: Kita nampa T / T, LC nalika ndeleng, Paypal lan Western Union. T / T 30% as deposit and balance should be paid before shipment.

Kirim pesen sampeyan menyang kita:

PANALITEN SAIKI

newsletter

Warta paling anyar lan nawakake ...

Tindakake kita

PANALITEN SAIKI