High Bay Lights LED For Warehouses

Katrangan Singkat:

1. LED Power supply: Philips, Osram, or China brand

2. LED Make: Epistar, Osram, or customized

3. Reflector beam angle: 120°

4. SHOUT: 80

5. Kekuwatan: 100W-150W

Detail Produk

Tag Produk

 

TAMPILAN PRODUK

Light Housing
This high bay light heatsink part is made of aluminium extrusion material 6063-T5. The heat dissipation is up to 150W only.
Reflector is made of aluminum alloy 1070.
The standard beam angle is 120°.
Use life over 30 taun!
SKD&CKD is workable!
We can provide housing led chip driver seperately.


Led chip choice
Cree High lumen 120-140lm/w
Easy to be exchanged.
Warranty 3-5Years!


Power supply choice
Brand driver, Osram, Philips, some other Chinese brand driver
Easy to be exchanged.
Warranty 3-5Years!

 

PRODUCT PARAMETERS

Tegangan Input(V) AC85-265V
Flux Lampu Cahaya(lm) 12000-18000
Lamp Luminous Efficiency(lm / w) 90
SHOUT (Metu>) 80
Color Temperature(CCT) 2700K-6000K
IP Rating IP20
Sertifikasi CCC, EC, RoHS
Jaminan(Taun) 3
Nomer Model VOC-OPE100-150
Product Name High Bay Lights LED for Warehouses

 

LAYANAN KAMI
1. 24RHS online service call 0086-15875705567
2. Layanan RTS (ship within 15 dina)
3. OEM & Layanan ODM (CAD & 3Gambar D kanggo miwiti)
4. SKD & Layanan CKD (light faxtures + les chip + driver dhewe)

 

APLIKASI

 

Babagan Kita

Foshan VOClighting minangka pabrikan sing nduweni komitmen kanggo lampu sing dipimpin lan lampu sing wis rampung 12 taun. Produk utama kita dipimpin lampu track, dipimpin mudhun cahya, cahya linier, lsp.

Kita nyedhiyakake OEM & Layanan ODM kanggo pelanggan. SKD & CKD uga disambut, sampeyan bisa tuku omah sing dipimpin + chip sing dipimpin + driver dhewe.

Misi kita nyedhiyakake solusi lan layanan paling apik kanggo para pelanggan. Visi kita supaya saben negara duwe lampu sing dipimpin dening VOClighting . Kita bakal terus nambah kemampuan teknis profesional, sistem kontrol kualitas, kanggo nggawa pelanggan pengalaman tuku sing luwih apik!

 

FAQ

Q:Pabrikmu nang endi?
A: Pabrik kita dununge ing Zona Industri Xiya, Songgang Town, Nanhai Dist., Foshan, China. Pabrik kita wis rampung 20 taun pengalaman ngasilake cahya Led lan hardware aluminium, welcome komunikasi Video utawa teka kanggo ngunjungi kita!

Q: Apa sampeyan bisa nyedhiyani sawetara conto?

A: Apa padha bebas? Nggih, kita nyedhiyakake conto gratis, sampeyan mung kudu mbayar ragad pangiriman.

Q: Apa OK kanggo nyithak logo kanthi entheng?
A: Nggih. But there is MOQ 1000pcs if make customer’s logo.

Q: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk kasebut?
A: Nggih, kita nawakake babar pisan 2-3 taun kanggo produk.

Q: Suwene barang dikirim sawise nggawe pesen?
A: Biasane butuh udakara 15-20 dina gumantung saka jumlahe, jinis produk, lan panjaluk khusus sampeyan

Q: Apa jinis sing ditampa pabrik sampeyan?
A: Kita nampa T / T, LC nalika ndeleng, Paypal lan Western Union. T / T 30% as deposit and balance should be paid before shipment.

Kirim pesen sampeyan menyang kita:

PANALITEN SAIKI

newsletter

Warta paling anyar lan nawakake ...

Tindakake kita

PANALITEN SAIKI