IP44 100W 150W 200W LED High Bay Lights For Warehouse Garage Or Farmhouse Light

Katrangan Singkat:

Bahan Awak Lamp:Aluminum

SHOUT (Metu>):80

Tegangan Input(V):85-265V

Flux Lampu Cahaya(lm):20000

Jaminan(Taun):3-TAUN

Detail Produk

Tag Produk

Product Description

Bahan Awak Lamp: Aluminum
SHOUT (Metu>): 80
Tegangan Input(V): 85-265V
Flux Lampu Cahaya(lm): 20000
Jaminan(Taun): 3-TAUN
Makarya Seumur Hidup(Jam): 50000
Working Temperature(): -80
Color Temperature(CCT): 3000K-6500K
Lamp Luminous Efficiency(lm / w): 110
Sumber Lampu LED: SMD
Kekuwatan: 50W/100W/150W/200W

 

TAMPILAN PRODUK

Lamp body
Made of thickened aluminum, durable

aluminum radiator
Turbine cooling, effective temperature reduction

Built in radiator
200W built-in cooling fan improves cooling efficiency

 

Lamaran

About Us
Foshan VOClighting minangka pabrikan sing nduweni komitmen kanggo lampu sing dipimpin lan lampu sing wis rampung 12 taun. Produk utama kita dipimpin lampu track, dipimpin mudhun cahya, cahya linier, lsp. Kita nyedhiyakake OEM & Layanan ODM kanggo pelanggan. SKD & CKD uga disambut, sampeyan bisa tuku omah sing dipimpin + chip sing dipimpin + driver dhewe. Misi kita nyedhiyakake solusi lan layanan paling apik kanggo para pelanggan. Visi kita supaya saben negara duwe lampu sing dipimpin dening VOClighting . Kita bakal terus nambah kemampuan teknis profesional, sistem kontrol kualitas, kanggo nggawa pelanggan pengalaman tuku sing luwih apik!

FAQ

Q:Pabrikmu nang endi?
A:Pabrik kita dununge ing Zona Industri Xiya, Songgang Town, Nanhai Dist., Foshan, China. Pabrik kita wis rampung 20 taun pengalaman ngasilake cahya Led lan hardware aluminium, welcome komunikasi Video utawa teka kanggo ngunjungi kita!

Q:Apa sampeyan bisa nyedhiyani sawetara conto?
A:Apa padha bebas? Nggih, kita nyedhiyakake conto gratis, sampeyan mung kudu mbayar ragad pangiriman.

Q:Apa OK kanggo nyithak logo kanthi entheng?
A:Nggih. But there is MOQ 1000pcs if make customer’s logo.

Q:Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk kasebut?
A:Nggih, kita nawakake babar pisan 2-3 taun kanggo produk.

Q:Suwene barang dikirim sawise nggawe pesen?
A:Biasane butuh udakara 15-20 dina gumantung saka jumlahe, jinis produk, lan panjaluk khusus sampeyan

Q:Apa jinis sing ditampa pabrik sampeyan?
A:Kita nampa T / T, LC nalika ndeleng, Paypal lan Western Union. T / T 30% as deposit and balance should be paid before shipment.

Kirim pesen sampeyan menyang kita:

PANALITEN SAIKI

newsletter

Warta paling anyar lan nawakake ...

Tindakake kita

PANALITEN SAIKI