Lampu Downlight sing Luwes LED, Lampu Down Square sing Disambung

Katrangan Singkat:

Jeneng Merek: VOC

Nomer Model: LSF2-75

SHOUT (Metu>): 80

Tegangan Input(V): 220-240V

Flux Lampu Cahaya(lm): 800(10W)

Detail Produk

Tag Produk

 

Product Description

Jeneng Merek: VOC
Nomer Model: LSF2-75
IP Rating: IP20
Bahan Awak Lamp: Paduan Aluminium
SHOUT (Metu>): 80
Tegangan Input(V): 220-240V
Flux Lampu Cahaya(lm): 800(10W)
Jaminan(Taun): 2-Taun
Makarya Seumur Hidup(Jam): 20000
Install Style: Recessed Trimless
Khasiat Luminous(lm / w): 80
Kekuwatan: 10W/20W/30W
Sumber Lampu LED: COB chip
Driver: No-Isolated Driver
Body Color: White
CCT: 2700K/3000K/4000K/6000K
Jaminan(Years): 2
Materi: Alumimum+Plastic
Instalasi: Recesssed LED Downlight

 

DETAIL PRODUK

 

Adjustable Downlight 10W Round and Square shape
Fuction, rotate 350 degree, telescopic and tilt 70 degree, warm white. Lamaran :Ngarep, hotel, office building, exhibition room, club, villa, shopping mall, clothing store.

 

Adjustable Led Downlight 20W Round and Square Shape
Fuction, rotate 350 degree, telescopic and tilt 70 degree, warm white. Lamaran :Ngarep, hotel, office building, exhibition room,club, villa, shopping mall, clothing store,lsp.

Led Adjustable Downlight 30W Round and Square Shape
Fuction, rotate 350 degree, telescopic and tilt 70 degree, warm white. Lamaran :Ngarep, hotel, office building, exhibition room,club, villa, shopping mall, clothing store,lsp.

Downlight Adjustable 2heads type, 2*10W / 2*20W / 2*30W
Fuction, rotate 350 degree, telescopic and tilt 70 degree, warm white. Lamaran :Ngarep, hotel, office building, exhibition room,club, villa, shopping mall, clothing store,lsp.
Choose the Color temperature you like
Lamaran

FAQ

Q:Pabrikmu nang endi?
A:Pabrik kita dununge ing Zona Industri Xiya, Songgang Town, Nanhai Dist., Foshan, China. Pabrik kita wis rampung 20 taun pengalaman ngasilake cahya Led lan hardware aluminium, welcome komunikasi Video utawa teka kanggo ngunjungi kita!

Q:Apa sampeyan bisa nyedhiyani sawetara conto?
A:Apa padha bebas? Nggih, kita nyedhiyakake conto gratis, sampeyan mung kudu mbayar ragad pangiriman.

Q:Apa OK kanggo nyithak logo kanthi entheng?
A:Nggih. But there is MOQ 1000pcs if make customer’s logo.

Q:Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk kasebut?
A:Nggih, kita nawakake babar pisan 2-3 taun kanggo produk.

Q:Suwene barang dikirim sawise nggawe pesen?
A:Biasane butuh udakara 15-20 dina gumantung saka jumlahe, jinis produk, lan panjaluk khusus sampeyan

Q:Apa jinis sing ditampa pabrik sampeyan?
A:Kita nampa T / T, LC nalika ndeleng, Paypal lan Western Union. T / T 30% as deposit and balance should be paid before shipment.

Kirim pesen sampeyan menyang kita:

PANALITEN SAIKI

newsletter

Warta paling anyar lan nawakake ...

Tindakake kita

PANALITEN SAIKI