LED Recessed Downlight Aluminum SKD LED Down Light Fixtures Housing

Katrangan Singkat:

Jeneng Merek: VOC Lighting

Nomer Model: VOC-YG2.5

IP Rating: IP20

Bahan Awak Lamp: Aluminum

SHOUT (Metu>): 80

Detail Produk

Tag Produk

Nomer Model VOC-YG2.5
SHOUT (Metu>) 80
Tegangan Input(V): 220-240V
Jaminan(Taun): 3-TAUN
Makarya Seumur Hidup(Jam): 30000
Khasiat Luminous(lm / w): 100
Size: 2.5”/3”/4”/5″/6”/8″
LED Chip: SMD Led Chip

 

SKD Downlight Including: lamp body,PC reflect paper,spring,PCB

Item No.
Materi
Kekuwatan
Diameter
Cut Hole
Tegangan Input
Lumen
PF
Jaminan
YG2.5
Aluminum
9W
100mm
75mm
220-240V
100LM/W
0.5
2Years
G3
Aluminum
12W
120mm
100mm
220-240V
100LM/W
0.5
2Years
YG4
Aluminum
15W
145mm
125mm
220-240V
100LM/W
0.5
2Years
YG5
Aluminum
20W
165mm
145mm
220-240V
100LM/W
05
2Years
YG6
Aluminum
25W
180mm
165mm
220-240V
100LM/W
0.5
2Years
YG8
Aluminum
30W
230mm
195mm
220-240V
100LM/W
0.5
2Years

 

APLIKASI

 

FAQ

Q:Pabrikmu nang endi?
A:Pabrik kita dununge ing Zona Industri Xiya, Songgang Town, Nanhai Dist., Foshan, China. Pabrik kita wis rampung 20 taun pengalaman ngasilake cahya Led lan hardware aluminium, welcome komunikasi Video utawa teka kanggo ngunjungi kita!

Q:Apa sampeyan bisa nyedhiyani sawetara conto?
A:Apa padha bebas? Nggih, kita nyedhiyakake conto gratis, sampeyan mung kudu mbayar ragad pangiriman.

Q:Apa OK kanggo nyithak logo kanthi entheng?
A:Nggih. But there is MOQ 1000pcs if make customer’s logo.

Q:Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk kasebut?
A:Nggih, kita nawakake babar pisan 2-3 taun kanggo produk.

Q:Suwene barang dikirim sawise nggawe pesen?
A:Biasane butuh udakara 15-20 dina gumantung saka jumlahe, jinis produk, lan panjaluk khusus sampeyan

Q:Apa jinis sing ditampa pabrik sampeyan?
A:Kita nampa T / T, LC nalika ndeleng, Paypal lan Western Union. T / T 30% as deposit and balance should be paid before shipment.

Kirim pesen sampeyan menyang kita:

PANALITEN SAIKI

newsletter

Warta paling anyar lan nawakake ...

Tindakake kita

PANALITEN SAIKI