SKD COB Recessed 3W Mini Spotlight For Display Showcase

Katrangan Singkat:

Lamaran: Padunungan

Sumber Cahya: LED

Jinis Dhasar: COB

Tegangan Input(V): 220-240V

Jaminan(Taun): 3-TAUN

Detail Produk

Tag Produk

Product Description

Nomer Model: VOC-XS4004
Lamaran: Padunungan
Sumber Cahya: LED
IP Rating: IP20, IP20
Bahan Awak Lamp: Aluminum, Aluminum
Jinis Dhasar: COB
SHOUT (Metu>): 80
Tegangan Input(V): 220-240V
Flux Lampu Cahaya(lm): 80
Jaminan(Taun): 3-TAUN
Makarya Seumur Hidup(Jam): 50000
Wattage: 3W
Layanan solusi lampu: Desain lampu lan sirkuit, Tata letak DIALux evo, Tata letak LitePro DLX, Tata letak Agi32, tata letak CAD otomatis, Pangukuran ing lokasi, Instalasi Proyek
Khasiat Luminous(lm / w): 100
Driver: Lifud Driver
LED Chip: COB Cree
Jaminan: skd mini spotlight
Beam Angle: 15°/25°/30°/40°/60°
Lights & Lighting: Spotlights
Install Style: Ressessed

 

 

LAYANAN KAMI
1. 24RHS online service call 0086-15875705567
2. Layanan RTS (ship within 15 dina)
3. OEM & Layanan ODM (CAD & 3Gambar D kanggo miwiti)
4. SKD & Layanan CKD (light faxtures + les chip + driver dhewe)

About Us
Foshan VOClighting minangka pabrikan sing nduweni komitmen kanggo lampu sing dipimpin lan lampu sing wis rampung 12 taun. Produk utama kita dipimpin lampu track, dipimpin mudhun cahya, cahya linier, lsp. Kita nyedhiyakake OEM & Layanan ODM kanggo pelanggan. SKD & CKD uga disambut, sampeyan bisa tuku omah sing dipimpin + chip sing dipimpin + driver dhewe. Misi kita nyedhiyakake solusi lan layanan paling apik kanggo para pelanggan. Visi kita supaya saben negara duwe lampu sing dipimpin dening VOClighting . Kita bakal terus nambah kemampuan teknis profesional, sistem kontrol kualitas, kanggo nggawa pelanggan pengalaman tuku sing luwih apik!

FAQ

Q:Pabrikmu nang endi?
A:Pabrik kita dununge ing Zona Industri Xiya, Songgang Town, Nanhai Dist., Foshan, China. Pabrik kita wis rampung 20 taun pengalaman ngasilake cahya Led lan hardware aluminium, welcome komunikasi Video utawa teka kanggo ngunjungi kita!

Q:Apa sampeyan bisa nyedhiyani sawetara conto?
A:Apa padha bebas? Nggih, kita nyedhiyakake conto gratis, sampeyan mung kudu mbayar ragad pangiriman.

Q:Apa OK kanggo nyithak logo kanthi entheng?
A:Nggih. But there is MOQ 1000pcs if make customer’s logo.

Q:Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk kasebut?
A:Nggih, kita nawakake babar pisan 2-3 taun kanggo produk.

Q:Suwene barang dikirim sawise nggawe pesen?
A:Biasane butuh udakara 15-20 dina gumantung saka jumlahe, jinis produk, lan panjaluk khusus sampeyan

Q:Apa jinis sing ditampa pabrik sampeyan?
A:Kita nampa T / T, LC nalika ndeleng, Paypal lan Western Union. T / T 30% as deposit and balance should be paid before shipment.

Kirim pesen sampeyan menyang kita:

PANALITEN SAIKI

newsletter

Warta paling anyar lan nawakake ...

Tindakake kita

PANALITEN SAIKI