Zoomable Focus Led Track Light Architecture Commercial Hanging Magnetic Led Track Light

Katrangan Singkat:

Jeneng Merek:VOC Lighting
Nomer Model:Seri Sistem Magnetik
Bahan Awak Lamp:Paduan Aluminium
Jinis Dhasar:Liyane
SHOUT (Metu>):80
Tegangan Input(V):DC48V
Flux Lampu Cahaya(lm):400(5W)
Jaminan(Taun):2-TAUN

Detail Produk

Tag Produk

 

Product Description

Jeneng Merek: VOC Lighting
Nomer Model: Seri Sistem Magnetik
Bahan Awak Lamp: Paduan Aluminium
Jinis Dhasar: Liyane
SHOUT (Metu>): 80
Tegangan Input(V): DC48V
Flux Lampu Cahaya(lm): 400(5W)
Jaminan(Taun): 2-TAUN
Makarya Seumur Hidup(Jam): 30000
Sumber Lampu LED: COB
Khasiat Luminous(lm / w): 80
Kekuwatan: 7W/15W
Tegangan: DC24V / DC48V
Fungsi: Seri Sistem Magnetik
Sumber cahya: COB
Materi: Omah Aluminium
Jaminan: 2 taun
CCT: 2700 3000 4000 5000 6000
Instalasi: Suspensi Lumahing Ditambah
Dimmable: Pilihan Dimmable
Werna omah: Ireng Silver Ireng

 

DIY Multiple Installation Methods Free Combination

 

Suhu warna sing beda-beda Ketemu macem-macem kabutuhan

APLIKASI

LAYANAN KAMI
1. 24RHS online service call 0086-15875705567
2. Layanan RTS (ship within 15 dina)
3. OEM & Layanan ODM (CAD & 3Gambar D kanggo miwiti)
4. SKD & Layanan CKD (light faxtures + les chip + driver dhewe)

 

FAQ

Q:Pabrikmu nang endi?
A:Pabrik kita dununge ing Zona Industri Xiya, Songgang Town, Nanhai Dist., Foshan, China. Pabrik kita wis rampung 20 taun pengalaman ngasilake cahya Led lan hardware aluminium, welcome komunikasi Video utawa teka kanggo ngunjungi kita!

Q:Apa sampeyan bisa nyedhiyani sawetara conto?
A:Apa padha bebas? Nggih, kita nyedhiyakake conto gratis, sampeyan mung kudu mbayar ragad pangiriman.

Q:Apa OK kanggo nyithak logo kanthi entheng?
A:Nggih. But there is MOQ 1000pcs if make customer’s logo.

Q:Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk kasebut?
A:Nggih, kita nawakake babar pisan 2-3 taun kanggo produk.

Q:Suwene barang dikirim sawise nggawe pesen?
A:Biasane butuh udakara 15-20 dina gumantung saka jumlahe, jinis produk, lan panjaluk khusus sampeyan

Q:Apa jinis sing ditampa pabrik sampeyan?
A:Kita nampa T / T, LC nalika ndeleng, Paypal lan Western Union. T / T 30% as deposit and balance should be paid before shipment.

Kirim pesen sampeyan menyang kita:

PANALITEN SAIKI

newsletter

Warta paling anyar lan nawakake ...

Tindakake kita

PANALITEN SAIKI