Нашата фабрика лоцирана во дистрикт Нанхаи, Foshan Сити, што е најголемата база за производство на алуминиум во Кина. Тој е основан во 2003, започне со мала фабрика до сега имаме 300 народите работат тука и 20 R&D работници.

Билтен

Повикај ги најновите новости и понуди ...

Следете нас

Прашање Сега