Pabrik urang ayana di Nanhai Dist, Kota Foshan, anu basa produksi aluminium panggedéna di Cina. Anjeunna didirikeun di 2003, begain sareng pabrik alit dugi ka ayeuna urang gaduh 300 jalma damel di dieu na 20 Pagawe P&P.

Newsletter

Kengingkeun pembaruan sareng tawaran pangénggalna ...

Tuturkeun Kami

PISAN AYEUNA